fbpx

Projektim me arkitekt Profesionist, Në nivelin më të lartë!

Pavarësisht se ku apo çfarë doni të ndërtoni, ne mobilizojmë vlerën dhe realizojmë projektin tuaj. Arkitekt, inxhinier dhe vizualizues me përvojë

Projektim dhe zbatim, në Nivelin më të Lartë

Pavarësisht se ku apo çfarë doni të ndërtoni, ne mobilizojmë vlerën dhe realizojmë projektin tuaj.

Ne projektojmë, Për një të ardhme më të mirë!

Pavarësisht se ku apo çfarë doni të ndërtoni, ne mobilizojmë vlerën dhe realizojmë projektin tuaj.

Shërbimet e Studios

Projektim me arkitekt. Ofrojmë shërbime për realizimin e projekteve për të gjitha llojet e pronave. Studio Arkitekture. Ne ndërtojmë projektet e ëndrrave tuaja me Arkitekt Profesionist!

Projektim Rezidencial. Projekte Arkitekture, Studio Arkitekture Shërbime Projektim Vizualizim Zbatim Nivelin Lartë

Projektim Rezidencial

Përfshin shtëpitë individuale, apartamente dhe konviktet.

Projektim industrial. Projekte Arkitekture

Projektim Industrial

Fabrikat dhe ndërtesat për prodhimin dhe përpunimin industrial

Vizualizime Arkitektonike. Projektim Interior Design.

Vizualizim

Renderime fotorealiste, Animacione, Realiteti Virtual (VR)

Studio Arkitekture
Studio Arkitekture është një firmë e njohur arkitekturore me bazë në Shqipëri, e njohur për zgjidhjet e saj inovative dhe të qëndrueshme të projektimit.

E themeluar në vitin 2015 nga një ekip arkitektësh me përvojë, studioja ka fituar njohje për punën e saj të jashtëzakonshme në fusha të ndryshme arkitekturore, duke përfshirë projekte rezidenciale, tregtare, publike dhe urbanistike. Ne ofrojmë Projektim në nivelin më të lartë. Ne ndërtojmë Projektet e Ëndrrave tuaja me Arkitekt Profesionist!

Qasja e Studio Arkitekture në Fier thekson integrimin e konsideratave mjedisore në dizajnin arkitektonik, duke rezultuar në ndërtesa që nuk janë vetëm estetikisht të këndshme, por edhe me efikasitet energjetik dhe të përgjegjshme ndaj mjedisit. Ne projektojmë për një të ardhme më të mirë.

Filozofia e dizajnit të firmës është e rrënjosur në besimin se arkitektura duhet të rrisë cilësinë e jetës duke krijuar hapësira funksionale, komode dhe stimuluese vizuale. Portofoli i Studio Arkitekture Fier shfaq një gamë të larmishme projektesh, secili i përshtatur për nevojat dhe aspiratat specifike të klientëve të saj. Ne ndërtojmë projektet e Ëndrrave tuaja.

Ne ofrojmë: Arkitekt për Arredim, Interior Design, Projektim Akitekturor, Urban design, Peisazh, etj.

Nga vilat elegante rezidenciale te komplekset moderne tregtare, dizajnet e studios karakterizohen nga vëmendja ndaj detajeve, përdorimi i materialeve inovative dhe përkushtimi ndaj praktikave të qëndrueshme.

Reputacioni i Studio Arkitekture si një firmë lider arkitekturore në Shqipëri vazhdon të rritet dhe ekipi i saj i arkitektëve të talentuar është i përkushtuar për të nxitur kufijtë e dizajnit arkitektonik duke krijuar hapësira të qëndrueshme dhe frymëzuese për klientët e saj.

Disponojmë Liçensa ne Projektim dhe Kolaudim Punimesh. Liçensuar për plane te detajuara vendore, projektim interieri, objekte banimi, industriale, turistike, sportive, qëndra tregtare, social kulturore, objekte kulti, arsimore, projektim peisazhi, lulishte, parqe.

Liçencë mbikqyrje dhe kolaudim punimesh: NP-2 Ndërtime civile dhe industriale. NP-3 Rikonstruksion mirëmbatje godina civile, industriale, veshje fasada. Ns-4 Punime rifiniture muraturë, druri, plastike, metalike, xhami. NS-8c Struktura druri. NS-19 Sistemet kundra zhurmës për infrastrukturë.
Liçense vlerësim pasurie: Liçencë për vlerësim pasurie shkalla II, në fushën ‘Ndërtesë Toke-Truall për ushtrimin e aktivitetit në fushën e vlerësimit të pasurive të paluajtshme.

Ap Tir ET 009 Web
Frame 39493

100+

Project Completed

Frame 39495

100%

Positive Feedback

Frame 39496

12+

Pending Projects

Projektet e  Fundit

Misioni ynë si Studio Arkitekture është të krijojmë dizajne të jashtëzakonshme dhe të qëndrueshme që transformojnë ambiente dhe ndërtojnë lidhje me komunitetin dhe klientët tanë.

Njihuni me Stafin tonë me përvojë në Studio Arkitekture.

Ne kemi një ekip të mrekullueshëm një studio arkitektësh, inxhinierësh dhe vizualizuesish me përvojë në fushën e projektimit, vizualizimit dhe zbatimit të projekteve arkitekturore, urbane, inxhinierike dhe të zbatimit.

Gentian Lloshi, Vizualizues. Foto Profili

Gentian Lloshi

Vizualizues
Arkitekt Restaurator Klajdi Hodaj Foto Profili

Klajdi Hodaj

Arkitekt, Restaurator
Jetion Gjeka. Inxhinier. Foto Profili

Jetion Gjeka

Inxhinier

Jeni gati të investoni në Projektin tuaj të ëndrrave me Studio Arkitekture?

Na dërgoni një mesazh

Group 427319651 Web